Obligatie actie

Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat De Parel blijft bestaan. Voor het dorp, door het dorp.

De Parel verkeerd in zwaar weer. Door de coronacrisis zijn wij het grootste deel van onze inkomsten kwijt geraakt en er is nog geen zicht op een snelle verbetering van de situatie.

In deze tijd hebben wij uw hulp hard nodig om ons dorpshuis de coronacrisis te laten overleven. Zodat we ook na deze moeilijke tijd weer het middelpunt van het dorp kunnen zijn en blijven.

U heeft in de media gelezen dat wij obligaties uit gaan geven. Door het kopen van één of meerdere obligaties steunt u ons, u helpt ons een buffer op te bouwen waardoor wij het voortbestaan van het dorpshuis kunnen garanderen.

Obligaties die aangekocht worden, kunnen na 5 jaar weer aan u terugbetaald worden. Door middel van loting wordt in 2025 de eerste 10% van de obligaties terugbetaald, zonder rente. Daarna wordt jaarlijks weer 10% van de overgebleven obligaties via loting terugbetaald.

Interesse in het kopen van obligaties? Vul onderstaand formulier in en u wordt benaderd door onze penningmeester Mariëlle Linschoten.

De penningmeester zal u ook inlichten met betrekking tot de betaling van de obligatie(s).

Wilt u een obligatie cadeau doen? Vul dan de gegevens van de ontvanger in, met uw eigen e-mailadres.

  • Vul hier het door u gewenste aantal in
  • Vul hier uw eventuele opmerkingen in

Een kopie van het ingevulde formulier wordt naar uw e-mailadres gestuurd. Het is mogelijk dat deze kopie in uw ongewenste mail (spam) terecht komt.