Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert in De Parel

2 juli 2023 van 15:30 t/m 17:00

€5,

De dorpsraad biedt de inwoners van Rossum een unieke kans om kennis te maken met het symphonie-orkest Preludio uit Den Bosch. Die komt naar ons om een concert voor volwassenen te geven, maar vooral ook voor de jeugdige Rossummers.

Een unieke belevenis voor jong en oud! In het orkest spelen jongeren en ervaren muzikanten samen. Zij spelen voor ons een aantal korte, licht-klassieke werken. Dirigent is Lex Bergink, dirigent van Preludio en hoofddirigent van het Philharmonisch Orkest ‘s-Hertogenbosch.

Preludio is een orkest dat in 2016 is opgericht voor amateurmusici de op volwassen leeftijd zijn gestart met spelen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een orkest waarin ook jongeren vanaf 12 jaar muziek maken in een laagdrempelige setting. Er heerst een fijne, ontspannen sfeer. In Preludio spelen ongeveer 40 musici. De muziekkeuze is aangepast aan de verschillende niveaus, zodat iedereen op zijn niveau kan meespelen. De repetities zijn eens in de twee weken, op vrijdagavond in Rosmalen. Nieuwe leden zijn welkom.

Gegevens

Datum:
2 juli 2023
Tijd:
15:30 t/m 17:00
Kosten:
€5,
Evenement Categorie:
Site:
https://rossumsdorpsbelang.nl/preludio-2-juli/

Locatie

Dorpshuis de Parel