Concert in de Parel (Preludio)

De dorpsraad biedt de inwoners van Rossum een unieke kans om kennis te maken met het symphonie-orkest Preludio uit Den Bosch. Die komt naar ons om een concert voor volwassenen te geven, maar vooral ook voor de jeugdige Rossummers.

Een unieke belevenis voor jong en oud! In het orkest spelen jongeren en ervaren muzikanten samen. Zij spelen voor ons een aantal korte, licht-klassieke werken. Dirigent is Lex Bergink, dirigent van Preludio en hoofddirigent van het Philharmonisch Orkest ‘s-Hertogenbosch.

Over preludio

Preludio is een orkest dat in 2016 is opgericht voor amateurmusici de op volwassen leeftijd zijn gestart met spelen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een orkest waarin ook jongeren vanaf 12 jaar muziek maken in een laagdrempelige setting. Er heerst een fijne, ontspannen sfeer. In Preludio spelen ongeveer 40 musici. De muziekkeuze is aangepast aan de verschillende niveaus, zodat iedereen op zijn niveau kan meespelen. De repetities zijn eens in de twee weken, op vrijdagavond in Rosmalen. Nieuwe leden zijn welkom.

Contact: preludio@fohsite.nl

Dit concert wordt aangeboden door:

Beheerder / Exploitant

Gevraagd per 1 Juni a.s. Beheerder/Exploitant
Dorpshuis De Parel Rossum

Per 1 juni aanstaande zoekt het bestuur voor de exploitatie en
beheer van het dorpshuis een zelfstandig ondernemer (M/V/X).
Ben jij die zelfstandige ondernemer ? Krijg jij snel mensen
enthousiast voor jouw ideeën, help je graag mensen, denk je
steeds in oplossingen en heb je ervaring in de horeca, dan willen
wij graag met jou in gesprek.
Mail voor een afspraak naar dorpshuisdeparel@gmail.com of bel
06-29526366

De Parel biedt Rossumse verenigingen onderdak op het gebied van; muziek,
toneel, bridge, en sport. Regelmatig worden er vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten voor jong en oud gehouden. Onze deuren staan open voor alle inwoners van Rossum die samen iets te vieren of te bespreken hebben. Zoals de Zonnebloem, de Dorpsraad en het carnaval

Oude munten van de Parel

Iedereen die nog munten van de Parel in bezit heeft kan deze inleveren bij het bestuur tegen de waarde waarvoor die munten werden gekocht. Inleveren kan tot uiterlijk 30 december 2022. Daarna hebben deze munten geen waarde meer.
Neem contact op met de penningmeester of mail voor het maken van een afspraak naar dorpshuisdeparel@gmail.com
Let op: Deze regeling geldt niet voor de munten van de CV de Lorre.